Powered By Blogger

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Συμβολική κατάληψη στο Δημαρχείο Κερατσινίου - Δραπετσώνας


 
 
 
 
 
 Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012   

Σε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κερατσινίου - Δραπετσώνας προχώρησαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι του δήμου. Η κινητοποίηση έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και τη μείωση των κεντρικών αυτοτελών πόρων προς τον δήμο, τα οποία -όπως αναφέρουν- είχαν ως αποτέλεσμα συνάδελφοί τους της δημοτικής επιχείρησης να παραμένουν απλήρωτοι.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, περίπου 180 άτομα δεν έχουν πληρωθεί από τον Ιανουάριο και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Προειδοποίηση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος



15 Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνει προειδοποίηση προς τους πολίτες για μηνύματα με παραπλανητικό περιεχόμενο που αποστέλλονται σε κινητά τηλέφωνα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, με σκοπό τη συλλογή προσωπικών δεδομένων των παραληπτών και τη εξαπάτησή τους.

Τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι γραμμένα στην αγγλική γλώσσα και έχουν ως αποστολέα αριθμούς κινητού τηλεφώνου από το εξωτερικό, και αναφέρουν ότι ο αριθμός κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη έχει κερδίσει ενάμιση εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για παραλλαγή - εξέλιξη των νιγηριανών απατών, αφού αποστέλλονται μέσω κινητού τηλεφώνου και όχι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αλληλογραφίας, όπως παλιότερα.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε μηνύματα που τους υπόσχονται ότι θα κερδίσουν χρήματα, να αποφεύγουν να ανοίγουν μηνύματα, στα οποία φαίνεται ως αποστολέας άγνωστος προς αυτούς αριθμός από το εξωτερικό, να μην απαντούν ποτέ και να ενημερώνουν την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο τηλέφωνο 11012 ή στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 11012@hellenicpolice.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και ccu@cybercrimeunit.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΟΣ & ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ

ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΟΥΒΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.
ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ''ΔΗΜΑΡΧΟΣ'' , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ , ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΝΤΟΥ.

   KANENAΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ; EXETE ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ...ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.



 

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Κολλητός του Βενιζέλου στην απάτη με τα 600 δις της END.




Μια νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τα 600 δισ. των ομογενών της οργάνωσης End National Debt.

Ο στενός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην 4η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ομολογεί την ενεργό του εμπλοκή στην απάτη.
Ο κ. Καρυώτης που σήμερα, εκ των υστέρων, αποκηρύσσει την οργάνωση και προσωπικά τους κυρίους Μανώλη Λαμπράκη και Αρτέμη Σώρρα κάνοντας λόγο για απατεώνες, χρυσαυγίτες και δωδεκαθεϊστές στην απολογητική του επιστολή αναφέρει όλο το χρονικό της συμμετοχής του στην υπόθεση.Υποστηρίζει βέβαια, σήμερα, ότι τον χρησιμοποίησαν επιχειρώντας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως αφελή.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Θεόδωρου Καρυώτη:
Επειδή το όνομά μου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην υπόθεση End θεωρώ απολύτως αναγκαίο να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα.Το καλοκαίρι το 2011 γνώρισα στη Νέα Υόρκη, τον ιατρό Μανώλη Λαμπράκη και μου ανέφερε ότι θαύμαζε τη δουλειά μου στο θέμα της ΑΟΖ.

Αργότερα μου σύστησε τον κ. Αρτέμη Σώρρα, λέγοντας μου ότι ο κ. Σώρρρας είχε στην κατοχή του 40 μετοχές μιας κάποιας τράπεζας που λεγόταν Τράπεζα της Ανατολής και με παρακάλεσε να κάνω μια αποτίμηση αυτής της μετοχής, καθόσον γνώριζε ότι είμαι οικονομολόγος και θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια αποτίμηση.

Μου εξήγησε επίσης ότι αυτή η μετοχή δεν είχε αγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα.Με τους υπολογισμούς που έκανα έφτασα στο συμπέρασμα ότι η αξία της μετοχής σήμερα έφτανε στο εξωφρενικό και ασύλληπτο ποσό των 675 δισ. ευρώ. Δυο ημέρες αργότερα ο Λαμπράκης με επισκέφθηκε αργά το βράδυ σε φιλικό σπίτι στη Νέα Υόρκη και μου ζήτησε να υπογράψω αυτή την αποτίμηση, πράγμα που έκανα. Σημειώνω επίσης ότι ουδέποτε εξέφρασα γνώμη για τη μετοχή που μου έδειξαν αναφορικά με τη γνησιότητα της ή εάν είχε γίνει εκκαθάριση αυτής της μετοχής.Αργότερα, ο Μανώλης Λαμπράκης αποφάσισε να δημιουργήσει μια οργάνωση που την ονόμασε END που είναι τα αρχικά των λέξεων End National Debt. Διόρισε τον εαυτό του πρόεδρο της οργάνωσης και εμένα αντιπρόεδρο.

Δυστυχώς εγώ δεν έφερα καμία αντίρρηση γιατί δεν γνώριζα ότι σκεφτότανε να με χρησιμοποιήσει στα σχέδια του μια και κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούσε την επιστημονική αλλά και την πολιτική μου υπόσταση.Ξαφνικά, την ίδια περίοδο εμφανίστηκε ο κ. Αρτέμης Σώρρας λέγοντας ότι έχει στη διάθεσή του ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου αξίας 2,8 τρισ. δολαρίων. Δυστυχώς ούτε τότε έφυγα από την οργάνωση.

Αρχισα βέβαια σιγά σιγά να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και ιδιαίτερα πρόσφατα όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι πολλά μέλη ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής και Δωδεκαθεϊστές.Επαψα να είμαι μέλος της οργάνωσης, πολύ καθυστερημένα, την 9η Σεπτεμβρίου 2012. Εκείνη την ημέρα συνάντησα τον Μανώλη Λαμπράκη στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας και του είπα προφασιζόμενος ότι υπάρχει πιθανότητα να αρχίσω να εργάζομαι για το ελληνικό δημόσιο και επομένως, με βάση τους κανονισμούς της οργάνωσης, δεν μπορούσα να παραμείνω μέλος της εκτός εάν ο μισθός μου προέρχεται όχι από το ελληνικό δημόσιο αλλά από την ίδια την οργάνωση. Τον ερώτησα εάν η πάμπλουτη οργάνωση ήταν σε θέση να μου παρέχει αυτό το μισθό και μου τόνισε ότι η οργάνωση δεν διέθετε χρήματα για κάτι τέτοιο.

Προηγουμένως βέβαια μου είχε αναφέρει ότι η οργάνωση διέθετε 600 δισ. δολάρια για να σώσει την Ελλάδα και άλλα 50 δισ. για να σώσει την Κύπρο. Δυστυχώς με καθυστέρηση τουλάχιστον ενός έτους, κατάλαβα ότι η υπόθεση θύμισε το νερό του καματερού και υπέβαλα την παραίτησή μου.Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την καλοπροαίρετη ανάμειξή μου σε μια τέτοια υπόθεση με την οποία ουδεμία σχέση επιθυμώ πλέον να έχω.Ο κ. Καρυώτης είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, αρμόδιο για θέματα Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας.......Πηγή: iefimerida.gr..........

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ - ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ

Βρε κακόμοιρα του ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ είχατε μια σελίδα δήθεν για διάλογο όπου οι δημότες
θα έγραφαν εκεί................
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΗΓΕ ;











ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ......ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ BLOG ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΝΚ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΣΤΟ ΛΙΝΚ http://blog.keratsini-drapetsona.gr/   ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΑ




jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 1146
Table 'kerdrap_blog.jos_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( 'd3ae6a4af732f20347358ab890131dac','1349402992','','0','1','0' )
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 77 bytes) in /home/kerdrap/public_html/blog/libraries/joomla/error/exception.php on line 117



 

Μόνο 3600...ο μισθός του δήμαρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Μόνο 3600...ο μισθός του δήμαρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Για να μην μας παριστάνουν οι Δήμαρχοι τα φτωχά παιδιά του Λαού, και ότι "για το καλό της πόλης" έγιναν Δήμαρχοι, δημοσιεύουμε το μισθό που παίρνουν, ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας και οι Αντιδήμαρχοι του.
Ο Λουκάς Τζανής, λαμβάνει μισθό 3.600 ευρώ (μικτά), ενώ οι Αντιδήμαρχοι του λαμβάνουν το 50% των αποδοχών του (δηλαδή 1.800 ευρώ μικτά).
Περίπου τα ίδια με τους Αντιδημάρχους λαμβάνουν οι Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Συμπαραστάτης του Δημότη.
Από όσο γνωρίζουμε.... οι μισθοδοσίες των πιο πάνω καταβάλλονται κανονικά ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ...σε αντίθεση με κάποιων άλλων που έχουν μήνες να δούνε το χρώμα του χρήματος...


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/10/3600.html#ixzz28NukHlw6

ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ
Μ.Κ.Ο UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ KAI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΑ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ''ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ'' .





ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ M.K.O UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ




ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΝΟΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τον
Όμιλο Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα ξεκίνησε την πρόσληψη συνολικά 238 ατόμων, 220 άτομα στους δήμους Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος και 18 στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων (Σπέτσες, Αγκίστρι, Αίγινα, Κύθηρα). Στην βάση αυτών των προγραμμάτων πραγματοποιείται πεντάμηνο πρόγραμμα εκμάθησης τούρκικης γλώσσας στα ακόλουθα επίπεδα: ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 (ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΓΝΩΣΗ)
Abece (Αλφάβητο), Türkçe”nin başlıca özellikleri (Ιδιότητες της Τουρκικής), Ünlüler, uyumu (Αρμονία φωνηέντων), Sayılar (Αριθμοί), Selamlaşma (Χαιρετισμοί), Ekeylem (Ρήματα), Durum ekleri (Πτώσεις), Günler – aylar – mevsimler (Μέρες – Μήνες – εποχές), Yazma * okuma * dinleme (γραφή* ανάγνωση* ακουστικό*). ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 (ΒΑΣΙΚΗ ΓΝΩΣΗ) Zamanlar (Χρόνοι), İyelik ekleri (Κτητικά), Emir- İstek kipi (Προστακτική, Υποτακτική Έγκλιση), Gereklilik kipi (Έγκλιση Ανάγκης), Söylenti (Αφηγηματικοί Χρόνοι),Koşul (Υποθετικοί Χρόνοι), Adeylemler (Ρηματικά ουσιαστικά), Yeterlilik eylem (μπορώ), Okuma – yazma – dinleme ανάγνωση – γραφή – ακουστικό. Τα μαθήματα θα διδάσκονται από την καθηγήτρια Ράπτη Γεωργία. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης μαθημάτων Τουρκικής Γλώσσας από τον Όμιλο Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων καθώς επίσης θα μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης της Τουρκικής Γλώσσας σε αντίστοιχα επίπεδα που διεξάγονται στην Ελλάδα.
Τα μαθήματα είναι δωρεάν και απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε απόρους, ανέργους , πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και οικονομικά ασθενέστερους.
Για περισσότερες πληροφορίες (χώροι κ ωράρια μαθημάτων) μπορείτε να επικοινωνείτε με τα νέα γραφεία του Ομίλου Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων
(Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα:
210 4132273, 210 4967757 - Φαξ: 210 4944564 - Κιν. τηλ: 6944450809.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ







                                                           ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ


ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ
ΕΜΕΙΣ ΜΕ <ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ>.  


                                           MHN MΑΣ ΧΑΣΕΤΕ.........ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ